COVID-19

Huidige levertijden

BLACK FRIDAY WEEK: Op dit moment is het erg druk bij onze bezorgdienst, hierdoor kan de levertijd maximaal 2 werkdagen langer zijn dan je van ons gewend bent.

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Zodra jouw bestelling verzendklaar is gemaakt ontvang je van ons een e-mail met daarin een track&trace link. Op deze manier kan je de status van de bezorging van jouw bestelling volgen.

Wij doen er alles aan om onze producten, die bijdragen aan een gezonde levensstijl, voor jou beschikbaar te houden. Ook in deze tijd is het erg belangrijk om voldoende in beweging te blijven en daarvoor de juiste artikelen te gebruiken.

In onze winkels

Bij Aktiesport stellen wij de gezondheid van jou en onze medewerkers voorop. Ook wij volgen de richtlijnen die worden afgegeven vanuit de overheid en RIVM. Voor onze gehele organisatie geldt dat wij, daar waar mogelijk, thuis aan het werk zijn. Afspraken met klanten, leveranciers en andere betrokkenen vinden digitaal plaats of zijn verzet naar een ander moment.

De maatregelen die we genomen hebben:

 • Er staat desinfecteermiddel klaar voor je de winkel betreedt. Wij verzoeken je een mondkapje te dragen als je onze winkel bezoekt in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.
   
 • Wij houden ons aan de richtlijn maximaal 1 klant per 10 vierkante meter winkeloppervlak, voor grotere winkels hanteren we meer vierkante meters per klant. Op de deur van de winkel staat aangegeven hoeveel klanten er maximaal tegelijk in de winkel mogen zijn. Mocht de winkel vol zijn kan gevraagd worden buiten de winkel te wachten. Wij willen je echter ook vragen hier zelf alert op te zijn.  
   
 • Wij houden ons strikt aan de 1,5 meter afstand en onze medewerkers zijn hier op getraind.
   
 • Ons winkelpersoneel draagt een mondmasker.
   
 • Je kan alleen pinnen en onze kassa’s zijn voorzien van kuchschermen om de afstand te waarborgen tussen jou en onze medewerker.
   
 • Ook reinigen en desinfecteren we onze winkels meerdere keren per dag.
   
 • Wij hebben de nodige maatregelen getroffen bij de paskamers.
   
 • We hebben een looproute aangegeven die de 1,5 meter richtlijn waarborgt.

Bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice blijft bereikbaar.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 20:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kan ons ook altijd een mail sturen.

Het is op dit moment erg druk op de klantenservice, hierdoor reageren we later dan je van ons gewend bent. Gezien de bijzondere omstandigheden, hopen we op jouw begrip.

Klik hier voor onze klantenservice

 

Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2020 Aktiesport onderdeel van JD Sports Fashion Plc, alle rechten voorbehouden
Loading

 
Naar boven