COVID-19

Huidige levertijden

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Zodra jouw bestelling verzendklaar is gemaakt ontvang je van ons een e-mail met daarin een track&trace link. Op deze manier kan je de status van de bezorging van jouw bestelling volgen.

Wij doen er alles aan om onze producten, die bijdragen aan een gezonde levensstijl, voor jou beschikbaar te houden. Ook in deze tijd is het erg belangrijk om voldoende in beweging te blijven en daarvoor de juiste artikelen te gebruiken.

We zien op dit moment drukte ontstaan in het online proces. Bij ons, onze merken en onze bezorgdiensten is het door de vele online bestellingen drukker dan normaal. Het kan soms voorkomen dat de levering iets langer op zich laat wachten. Gezien de bijzondere omstandigheden, hopen we op jouw begrip.

Bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice blijft bereikbaar, ook deze collega’s kunnen vanuit huis hun werk doen.

• Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 20:00 uur bereikbaar.

• Het is op dit moment erg druk op de klantenservice, hierdoor reageren we later dan je van ons gewend bent. Gezien de bijzondere omstandigheden, hopen we op jouw begrip.

https://www.aktiesport.nl/customer-service/contact/

Covid-19

Bij Aktiesport stellen wij de gezondheid van jou en onze medewerkers voorop. Ook wij volgen de richtlijnen die worden afgegeven vanuit de overheid en RIVM. Voor onze gehele organisatie geldt dat wij, daar waar mogelijk, thuis aan het werk zijn. Afspraken met klanten, leveranciers en andere betrokkenen vinden digitaal plaats of zijn verzet naar een ander moment.

Lees hieronder welke maatregelen wij in onze winkels hebben getroffen.

Winkels – onze winkels zijn weer open*!

De gezondheid van onze klanten en collega’s staat bij ons centraal. Tegelijkertijd willen we ook iedereen ook in deze tijd zo goed mogelijk bedienen. Daarom hebben we de afgelopen weken hard gewerkt om onze winkels aan te passen naar de huidige situatie met de RIVM richtlijnen in achtnemening. We zijn daar in geslaagd en zijn dan ook blij mede te delen dat al onze winkels weer geopend zijn.

De maatregelen die we genomen hebben:

• We hebben een collega bij de deur staan die u wijst op de maatregelen die wij hebben getroffen.

• Er staat desinfecteermiddel klaar voor u de winkel betreed.

• Wij houden ons aan de richtlijn maximaal 1 klant per 10 vierkante meter winkeloppervlak, voor grotere winkels hanteren we meer M2 per klant.

• We weten precies hoeveel klanten er aanwezig mogen zijn in de winkel en geven dit ook aan, mocht de winkel vol zijn zal gevraagd worden buiten de winkel te wachten.

• Wij houden ons strikt aan de 1,5 meter afstand en onze medewerkers zijn hier op getraind

• Je kan alleen pinnen en onze kassa’s zijn voorzien van kuchschermen om de afstand te waarborgen tussen u en onze medewerker.

• Ook reinigen en desinfecteren we onze winkels meerdere keren per dag.

• Wij hebben de nodige maatregelen getroffen bij de paskamers.

• We hebben een looproute aangegeven die de 1,5 meter richtlijn waarborgt.

 

Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2020 Aktiesport onderdeel van JD Sports Fashion Plc, alle rechten voorbehouden
Loading

 
Naar boven