COVID-19

Bij Aktiesport stellen wij de gezondheid van jou en onze medewerkers voorop en volgen wij de ontwikkelingen rondom COVID-19 op de voet. Wij zijn blij te zien dat heel Nederland het advies van de overheid en RIVM opvolgt en zoveel mogelijk thuisblijft.

Ook wij volgen de richtlijnen die worden afgegeven vanuit de overheid en RIVM. Voor onze gehele organisatie geldt dat wij, daar waar mogelijk, thuis aan het werk zijn. Afspraken met klanten, leveranciers en andere betrokkenen vinden digitaal plaats of zijn verzet naar een ander moment.

Lees hieronder welke maatregelen wij verder hebben getroffen.

Winkels

  • Op dit moment zijn onze fysieke winkels gesloten.
  • Het is niet meer mogelijk om jouw online bestelling te laten afleveren in een van onze winkels. De retourtermijn is tevens verlengd naar 60 dagen.
  • Ligt jouw pakket nog in een van onze winkels? Dan kan je deze op komen halen zodra de winkel weer is geopend. Kan je hier niet op wachten? Neem dan contact op met de klantenservice.

Leveren van bestellingen

Wij doen er alles aan om onze producten, die bijdragen aan een gezonde levensstijl, voor jou beschikbaar te houden. Ook in deze tijd is het erg belangrijk om voldoende in beweging te blijven en daarvoor de juiste artikelen te gebruiken.

  • Ons distributiecentrum blijft geopend en zal 7 dagen per week de bestellingen uitleveren
  • Heb je voor 21:00 uur besteld? Dan kunnen wij het de volgende werkdag al bij je thuis leveren.
  • Het is niet meer mogelijk om bestellingen te laten leveren in een van onze winkels. Daarom bieden wij het thuis bezorgen van jouw bestelling tijdelijk gratis aan. Ook hebben wij onze retourtermijn verlengd naar 60 dagen.
  • Onze bestellingen worden, zoals je van ons gewend bent, via onze partner DHL geleverd. DHL heeft haar voorschriften voor de eigen medewerkers aangepast, deze vind je hier https://www.dhlexpress.nl/nl/corona-update

Klantenservice

  • Onze klantenservice blijft bereikbaar, ook deze collega’s kunnen vanuit huis hun werk doen.
  • Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 20:00 uur bereikbaar via de mail. Wil je liever telefonisch contact? Dan kan dit van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:00 uur.     

https://www.aktiesport.nl/customer-service/contact/

We zullen de situatie blijven volgen en waar nodig verdere maatregelen nemen om jou en onze medewerkers te beschermen.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2020 Aktiesport onderdeel van JD Sports Fashion Plc, alle rechten voorbehouden
Loading

 
Naar boven