Online sportwinkel en outdoorshop Aktiesport
  • SNEAKER SALE
  • 25% EXTRA KORTING
  • OP HEEL VEEL
  • SNEAKERS!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
14 dagen retourrecht
14 dagen retourrecht
Ruilen in de winkel
Ruilen in de winkel
Gratis bezorging in onze winkels
Gratis bezorging in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
Nieuwendijk Open Now

Amsterdam Nieuwendijk - OPEN NOW!

Kom aanstaande zaterdag vanaf 15.00 uur naar onze open now party met DJ!

Op 10 oktober j.l. opende de nieuwe flagship store van Aktiesport op de Nieuwendijk in Amsterdam haar deuren voor het publiek. De officiële opening zal op zaterdag 24 oktober feestelijk worden gevierd. Veelbelovend voetbaltalent van Ajax, Jaïro Riedewald, zal de winkel officieel openen!

Daarnaast laat Aktiesport in samenwerking met adidas 110 ballen los op de Nieuwendijk, waaronder 10 ballen die een mooie prijs waard zijn. Uiteraard is het mogelijk om de door jou verkregen bal te laten signeren door Riedewald.

De nieuwe flagship store is de 262e winkel van Aktiesport in Nederland. In deze flagship store is het volledig nieuwe winkelconcept te zien, waarbij de focus ligt op 'Start Your Sport'! Wil je starten met sporten, maar heb je nog niet de juiste uitrusting, dan kun je bij Aktiesport terecht voor een volledige outfit tegen de beste prijs. Daarnaast kun je als voetballiefhebber je hart ophalen in deze winkel, want een speciaal deel is volledig gereserveerd voor de officiële replica voetbalshirts van nationale en internationale topclubs! De collectie fashionsneakers van Aktiesport is ook altijd up-to-date met de nieuwste trends van de bekende merken.

Het interieur is verrassend eigentijds met veel zwart en metalen details. Digitale schermen zorgen voor een volledige presentatie van de nieuwe collecties van merken als adidas, Nike en PUMA. De schoenwanden zijn strak en modern en zorgen ervoor dat je in één oogopslag de gehele collectie kunt aanschouwen.

Laat hier weten of je er ook bij bent!

Nieuwendijk Nieuwendijk Nieuwendijk 
 
 
Tel. 0900 - 258 43 77
(0,35 euro per gesprek)