Online sportwinkel en outdoorshop Aktiesport
  • SNEAKER SALE
  • 25% EXTRA KORTING
  • OP HEEL VEEL
  • SNEAKERS!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
14 dagen retourrecht
14 dagen retourrecht
Ruilen in de winkel
Ruilen in de winkel
Gratis bezorging in onze winkels
Gratis bezorging in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
De eerste editie van de Extreme Obstacle Run van Dutch Beach Masters!

De eerste editie van de Extreme Obstacle Run van Dutch Beach Masters!

Heb jij je nog niet ingeschreven? Jij als online-shopper kan een eenmalige kortingscoupon gebruiken om 25% korting te krijgen. Ga naar de website www.dutchbeachmasters.nl schrijf je in en vul in het betalingsscherm de code in: AKT19!DBM1404. Let op: de inschrijving sluit 16 april, dus wees er snel bij!

Op zaterdag 19 april zal de 1e editie van Dutch Beach Masters (Extreme Obstacle Run) plaatsvinden op het strand van IJmuiden aan Zee. De laatste jaren is bootcamp een trend geworden. Dit is een intensieve training die is overgewaaid uit de VS met zijn oorsprong in het Amerikaanse leger. Bij Dutch Beach Masters kunnen de sporters hun grenzen verleggen door middel van de diverse obstakels in het parcours.

Dit kan allemaal tijdens de enige echte “Extreme Obstacle Run” op het breedste strand van Nederland. Tijdens het evenement krijgen de deelnemers (verdeeld over afstanden van 6, 12 en 18 km, verdeeld over verschillende parcours) te maken met allerlei extreme obstakels waardoor deze vorm van sporten een extra dimensie krijgt. De originele obstakels bevinden zich op het strand, de pier, in de duinen en jachthaven. Dit evenement is bedoeld voor deelnemers die tot het uiterste willen gaan. Men wordt getest op doorzettings-, uithoudingsvermogen en teamwork.

Reken maar dat het uitdagende parcours de kick achteraf nog groter maakt! De elementen strand (breedste van Nederland), zee, duinen en jachthaven zorgen voor een unieke locatie om een evenement te organiseren waar IJmuiden en Nederland trots op kunnen zijn.

Ook voor toeschouwers is het evenement spectaculair en worden er drie “support spots” ingericht met een goed en mooi uitzicht over diverse obstakels.

Dutch Beach Masters ondersteunt met een deel van de inkomsten ook twee goede doelen en wel Spieren voor Spieren en sportclub Only Friends.

De stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen meet een spierziekte. Onder het motto “Gezonde spieren voor zieke spieren” ondersteunen veel (ex-) topsporters de doelstellingen van de stichting. Spieren voor Spieren zet de opbrengsten van fondsenwervende activiteiten snel en efficiënt in ten behoeve van spierziekten onderzoek en de verbetering van het diagnose traject. Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl

Sportclub Only Friends is DE sportclub voor kinderen en jongeren met een handicap. Only Friends is uniek in haar soort en biedt 19 sporten, 6 dagen in de week aan wat mogelijk gemaakt wordt door 150 fantastische vrijwilligers en 50 evenzo geweldige stagiaires. De opbrengst uit Dutch Beach Masters wordt gebruikt om het sporten voor kinderen en jongeren met een handicap tot in lengte van jaren mogelijk te maken. www.onlyfriends.nl

Ernesto Hoost is één van de vele ambassadeurs van Only Friends. Hij steunt dan ook zeker het charity-ticket. Is het parcours voor jou niet zwaar genoeg en wil jij iets doen voor het goede doel. Dan is dit het ideale ticket voor jou en je buddy. Jij en je buddy krijgen, als duo één prachtig CrossXvest mee van 7 kilo en moeten dit extra gewicht samen het complete parcours meedragen. Het CrossXvest is een geoptimaliseerd trainingsvest en hierdoor is het parcours een nog grotere uitdaging! Als team heb je wel de verplichting om minimaal €100,- op te halen voor het goede doel. Er wordt door de organisatie een persoonlijke sponsorpagina gemaakt om jullie te helpen zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Je kunt bijvoorbeeld geld inzamelen bij vrienden, kennissen, buren en collega’s.

Als trots partner van de Dutch Beach Masters kan je bij Aktiesport terecht voor je outfit. Om goed voorbereid aan de start van de Dutch Beach Masters te verschijnen krijg je op vertoon van je ticket 10% korting bij Aktiesport!

Tot dan!

Tel. 0900 - 258 43 77
(0,35 euro per gesprek)