Online sportwinkel en outdoorshop Aktiesport
  • SNEAKER SALE
  • 25% EXTRA KORTING
  • OP HEEL VEEL
  • SNEAKERS!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
14 dagen retourrecht
14 dagen retourrecht
Ruilen in de winkel
Ruilen in de winkel
Gratis bezorging in onze winkels
Gratis bezorging in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen

Over Aktiesport

Aktiesport is onverslaanbaar!
Bij Aktiesport vind je sportkleding, casual kleding, schoenen en accessoires van bekende A-merken tegen de scherpste prijs van Nederland. En met ruim 180 winkels zijn we altijd dichtbij. Dat maakt Aktiesport onverslaanbaar!
 
Altijd A-merken
Bij Aktiesport vind je de nieuwste collecties sport- en casual kleding van topmerken als Nike, Adidas, Ellesse, Le coq sportif, PUMA, Helly Hansen, adidas en Champion. Schoenen, kleding en accessoires voor sport of vrije tijd, wat je ook zoekt, wij hebben het als eerste. En soms zelfs als enige, want A-merken maken zelfs artikelen exclusief voor Aktiesport! Dat deze topmerken ons ook betrekken bij internationale marketingcampagnes zie je terug in onze winkels, waar de presentatie aansluit op actuele reclamecampagnes.
 
Altijd dichtbij
Aktiesport is de grootste sportretailketen van Nederland met een hoofdkantoor in Amsterdam, meer dan 180 winkels in heel Nederland en twee XL stores (met een extra groot assortiment) in Amsterdam en Rotterdam. Kijk hier voor een filiaal bij jou in de buurt!

We zijn dus altijd dichtbij, maar ook thuis winkelen kan via onze webshop. En zelfs in onze winkels vind je internetschermen. Daardoor is je maat altijd aanwezig, ook al heeft het filiaal jouw maat niet op voorraad. Zo grijp je nooit meer mis. Aktiesport is hiermee uniek in Nederland!
 
Dat maakt Aktiesport onverslaanbaar!

Benieuwd naar hoe anderen denken over shoppen bij ons? Check snel de reviews over Aktiesport!

Tel. 0900 - 258 43 77
(0,35 euro per gesprek)