Online sportwinkel en outdoorshop Aktiesport
  • SNEAKER SALE
  • 25% EXTRA KORTING
  • OP HEEL VEEL
  • SNEAKERS!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
14 dagen retourrecht
14 dagen retourrecht
Ruilen in de winkel
Ruilen in de winkel
Gratis bezorging in onze winkels
Gratis bezorging in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen

Ruilen en retourneren

Retourneren

Je mag je bestelling binnen 14 dagen vanaf de datum dat de bestelling is afgeleverd retourneren. Dit kan in één van onze Aktiesport-filialen of per post. 

Wanneer je ervoor kiest de artikelen in één van onze filialen te retourneren, zorg er dan voor dat je de totale pakbon meeneemt naar de winkel, dus niet alleen de retourbon. Bij het retourneren in het filiaal zullen het aankoopbedrag en de betaalde bezorgkosten op je bankrekening worden teruggestort. Wegens veiligheidsoverwegingen geven wij geen contant geld terug in onze winkels. Je kunt er ook voor kiezen het geld op een cadeaukaart te laten zetten. 

Bij het terugsturen van artikelen dient er altijd een retourbon toegevoegd te worden. Deze vind je op je pakbon aan de voorzijde. Stuur je meer dan één pakketjes terug en heb je slechts één retourbon, voeg dan bij de andere pakketjes een briefje toe met daarop je naam, adres en ordernummer.

Stuur de artikelen goed verpakt in de originele verpakking en onder vermelding van jouw ordernummer naar:

Aktiesport
T.a.v. Afdeling Webshop Retouren
Oosteinderweg 247B
1432 AT Aalsmeer

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je eigen keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaardlevering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Let op: De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Indien wij je retour verwerkt hebben zal je een mail vanuit ons ontvangen. Het geld zal binnen 14 dagen dagen na ontbinding op je rekening staan.
Let op: Heb je je bestelling op een scherm in de winkel gedaan of met creditcard betaald, dan zijn je bankgegevens niet bekend bij ons. Vul in dit geval je rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder in op de retourbon.

Stuur de artikelen altijd in de originele verpakking terug. Hangkaartjes, prijskaartjes et cetera mogen niet worden verwijderd. Wij kunnen artikelen die gedragen en/of beschadigd zijn, of op een andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren.

Vermeld bij het retourneren altijd de reden van retour op de retourbon: 

  1. Verkeerde maat
  2. Verkeerde keuze
  3. Defect/beschadigd bij ontvangst
  4. Artikel niet compleet
  5. Verkeerd artikel ontvangen
  6. Andere reden, namelijk...

Ruilen
Je mag de artikelen binnen 14 dagen vanaf de datum dat de bestelling is afgeleverd ruilen. Ruil de artikelen altijd in de originele verpakking. Hangkaartjes, prijskaartjes et cetera mogen niet worden verwijderd. Wij kunnen artikelen die gedragen en/of beschadigd zijn, of op een andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, niet accepteren.

Let op: Het is dus niet mogelijk om een artikel te ruilen door het retour te sturen. Het bedrag voor het geretourneerde artikel zal worden teruggestort op je bankrekening. In dit geval zal je een nieuwe order moeten plaatsen.


LET OP: HET IS NIET MOGELIJK WEBSHOP-ORDERS TE RUILEN/RETOURNEREN BIJ EEN OUTLET


Kan ik het artikel thuis laten ophalen?
Aktiesport beschikt niet over een eigen bezorg- en ophaaldienst. Het is daarom niet mogelijk om een artikel bij jou thuis op te laten halen.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze klantenservice, dit kan per e-mail op: klantenservice@aktiesport.com of via de telefoon: 0900-2584377 (Geen extra kosten).

De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag, 09:00 tot 20:00 uur.

Onze medewerkers staan je graag te woord!

Tel. 0900 - 258 43 77
(0,35 euro per gesprek)