Online sportwinkel en outdoorshop Aktiesport
  • SNEAKER SALE
  • 25% EXTRA KORTING
  • OP HEEL VEEL
  • SNEAKERS!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
14 dagen retourrecht
14 dagen retourrecht
Ruilen in de winkel
Ruilen in de winkel
Gratis bezorging in onze winkels
Gratis bezorging in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen

Shops

Bij Aktiesport vind je grootste collecties A-merken tegen de allerlaagste prijzen! Om het shoppen wat gemakkelijker te maken kan je je nu gemakkelijk orienteren in onze verschillende shops. 

WINTERSHOP
In de wintershop vind je de grootste collecties aan winteraccessoires, de nieuwste schoenen en kleding. Tevens vind je hier wintersportkleding tegen de laagste prijzen. Wintersport hoeft helemaal niet duur te zijn! Ga naar de WINTERSHOP.


VOETBALSHOP
Aktiesport in onverslaanbaar in voetbal! In onze voetbalshop vind je voor iedere voetballer dé perfecte voetbalschoen! Tevens vind je hier voetbalshirts en trainingskleding en ook aan voetbalaccessoires zoals scheenbeschermers en handschoenen is er voldoende keuze! Ga naar de VOETBALSHOP.


RUNNINGSHOP
In de runningshop vind je een grote collectie aan hardloopschoenen van topmerken als Asics, Nike, FILA en adidas. Uiteraard vind je ook bijpassende kleding zoals hardlooptights, shirtjes en jassen. Uiteraard geldt ook op de runningcollectie de Laagste Prijs Garantie! Ga naar de RUNNINGSHOP.


OUTLETSHOP
In de outletshop vind je alle outlet artikelen! Dit zijn vaak wat oudere collecties, maar je krijgt de artikelen dan ook tegen ongeloofelijke lage prijzen! Let op! de outlet artikelen worden vanuit onze outlet filialen geleverd waardoor het soms net wat langer kan duren. Ga naar de OUTLETSHOP.

Tel. 0900 - 258 43 77
(0,35 euro per gesprek)