Online sportwinkel en outdoorshop Aktiesport
  • SNEAKER SALE
  • 25% EXTRA KORTING
  • OP HEEL VEEL
  • SNEAKERS!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
14 dagen retourrecht
14 dagen retourrecht
Ruilen in de winkel
Ruilen in de winkel
Gratis bezorging in onze winkels
Gratis bezorging in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen

Voorwaarden Fitness- en Spelhardware

1. Leverancier
De aangeboden fitness- en spelapparatuur op de website van Aktiesport wordt direct besteld en geleverd vanuit de leverancier JOBA Leisure B.V., hierna te noemen 'leverancier'. 

2. Levering
De levering van de bestelde artikelen vind plaats binnen twee tot zes werkdagen na bestelling. Na een speciale koopavond kan dit oplopen tot maximaal acht werkdagen. De bestelling wordt door Aktiesport aangeboden bij de leverancier, waarna de leverancier de bestelling zal aanbieden bij de koerier. Indien je tijdens de levering niet thuis ben, zal er een briefje achter gelaten worden met de vervolgstappen. 

3. Garantie- en klachtenservice
De garantie- en klachtenafhandelingsservice van fitness- en spelapparatuur wordt behandeld door de leverancier. Voor de voorwaarden die hiervoor gelden verwijzen we je door naar de voorwaarden van de leverancier. Deze vind je hier. 

4. Retourzending
Indien een artikel retour gezonden wordt, dient er contact opgenomen te worden met de klantenservice van Aktiesport. Kosten die worden gemaakt voor een retourzending komen voor rekening van de klant.

5. Overige voorwaarden
De fabrieksgarantie en servicevoorwaarden van de fitnessproducten vind je hier.

Tel. 0900 - 258 43 77
(0,35 euro per gesprek)