Online sportwinkel en outdoorshop Aktiesport
  • SUMMER COLLECTIE
  • 2E 50% KORTING!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
14 dagen retourrecht
14 dagen retourrecht
Ruilen in de winkel
Ruilen in de winkel
Gratis bezorging in onze winkels
Gratis bezorging in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen

Aktiesport Utrecht Kanaleneiland

Lekker winkelen in onze goedkope sportwinkel in Utrecht

Woon je in Utrecht Kanaleneiland en ben je op zoek naar goedkope sportkleding? Dan ga je natuurlijk naar Aktiesport Utrecht Kanaleneiland. Deze goedkope sportwinkel is gemakkelijk te bereiken en biedt heel veel A-merken voor een lage prijs.

Dé goedkope sportzaak voor al je sportkleding

Of je nu tennist, hardloopt of aan yoga doet: je perfecte sportschoenen en goedkope sportkleding vind je bij Aktiesport Utrecht Kanaleneiland. De goedkope sportwinkel biedt niet de minste merken. Denk maar eens aan Nike, adidas, Champion en Le Coq Sportif. Laat je verrassen door het ruime aanbod voor een nog verrassende lage prijs.

Adres

Hammarskjoldhof 67
3527 HD Utrecht
NL
030-2933286
In deze winkel kan worden bezorgd.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30-18:00
Woensdag
09:30-18:00
Donderdag
09:30-21:00
Vrijdag
09:30-18:00
Zaterdag
09:30-17:00
Zondag
Gesloten

Iedere eerste zondag van de maand.

Routebeschrijving naar Aktiesport Utrecht Kanaleneiland

Aktiesport Utrecht Kanaleneiland vind je op het gelijknamige winkelcentrum aan de Hammarskjoldhof op Kanaleneiland-Noord. De goedkope sportzaak is vanaf Utrecht Centraal Station gemakkelijk bereikbaar met tram 60 of bus 29. Overigens is parkeren rondom het winkelcentrum gratis.

Van Nieuwegein naar Aktiesport Utrecht Kanaleneiland

De goedkope sportwinkel bereik je ook gemakkelijk vanuit de richting Nieuwegein. Vanaf de A2 houd je op knooppunt Oudenrijn (16, 17 en 18) rechts aan. Vervolgens neem je afslag Centrum (8), sla vervolgens rechts af de Ds. Martin Luther King Laan op en neem de brug over het water. Ga vervolgens rechts af bij de verkeerslichten. Je rijdt nu op de Beneluxlaan. Volg deze totdat je het winkelcentrum aan je rechterhand ziet liggen.

Vanuit Leidsche Rijn naar Aktiesport Utrecht Kanaleneiland

Ook vanuit de nieuwe wijk Leidsche Rijn is Aktiesport Utrecht Kanaleneiland goed te bereiken. Je bereikt de goedkope sportzaak door naar de Vleutense Vaart te rijden (bij de Douwe Egberts) vanaf de A2. Via de Vleutense brug bereik je de bebouwde kom van Utrecht. Aan het einde van de weg bij de verkeerslichten ga je rechtsaf de Spinozaweg op. Ga alsmaar rechtdoor tot dat je aan je rechterhand het winkelcentrum ziet liggen.

Routeplanner

Routeplanner

Van
Naar
Tel. 0900 - 258 43 77 (0,35 cent per gesprek )